Doprava ZDARMA  při objednávce nad 1000,- Kč

Rajčata sušená 100 g BIO COUNTRY LIFE

  • Výrobce: Country Life 
     
  • Kód produktu:9ID0000101
     
  • EAN 8595016501709
     
  • Dostupnost:skladem
     
  • Cena:45,00 Kč
     
  •  ks 
     
    Rajčata sušená 100 g BIO COUNTRY LIFE
     
     

    Tipy na použití:

    • hummus – 200 g pohanky lámanky přes noc namočte, 100 g sušených rajčat zalijte horkou vodou a nechte 15 minut stát, lámanku i rajčata slijte, rozmixujte spolu s 200 g cizrny (sterilované nebo vařené); ochuťte citronovou šťávou, tahini, stroužkem česneku a podle chuti osolte
    • pesto – namočte 300 g sušených rajčat do horké vody spolu s několika střiky balzamikového octa, na pánvi opatrně opražte 50 g piniových oříšků, rajčata slijte a spolu s piniovými oříšky vložte do mixéru, přidejte pár snítek oregána, petržele a bazalky, podle konzistence trochu olivového oleje, směs umixujte; podávejte s lněnými krekry nebo s těstovinami
    • lněnékrekry – přes noc namočte 300 g lněných semínek, ráno sceďte a polovinu vložte do mixéru, přidejte 2 cibule, 1 stroužek česneku, 100 g předem namočených sušených rajčat a 50 g máku, umixujte do hladka a přidejte zbývající polovinu lněných semínek, směs rozetřete na pečící papír a sušte v troubě při 50 °C, dokud nebude možné směs z papíru sloupnout, vrstvu nakrájejte na trojúhelníčky a dosušte do křupava
    • guacamole se sušenými rajčaty a bazalkou – rozmačkejte avokádo, přidejte předem na 20 minut namočená a pokrájená sušená rajčata, na jemno nakrájenou cibulku, rozmačkaný stroužek česneku, bazalku, 1 lžíci citronové šťávy, osolte a opepřete podle chuti
    • kari petrželová polévka – recept je zpracovaný na straně 10 v Dobrotách podzim 2014
    • kuskusovýsalát – recept je popsán na straně 21 v Dobrotách léto 2013
    • bramborový salát s quinoou a sušenými rajčaty – recept je na straně 26 v Dobrotách léto 2014
    • nakládaná sušená rajčata – rajčata na 20 minut namočte do horké vody a potom slijte, předehřejte troubu na 170 °C, rajčata poklaďte na plech řezem nahoru a pokapejte balzamikovým octem, vložte do trouby, kterou ihned vypněte, plech tam nechte několik hodin zavřený; vychladlá rajčata napěchujte do skleniček, vrstvy rajčat prokládajte česnekem a tymiánem, nakonec sklenici zalijte olivovým nebo slunečnicovým olejem, uchovávejte v lednici
    • polévky – výborně se hodí s červenou čočkou, do zeleninových polévek středomořského typu
    • domácí pečivo – sušená rajčata pokrájejte a přidejte do těsta na domácí chléb nebo dalamánky
    • součást náplně do quiche
    • pomazánky – výborně se hodí do pomazánky z červené čočky nebo pomazánky z kozího sýru
    • do salátů – výborně se doplňují s rukolou
    • do těstovin, rizota, na pizzu

    V Dobrotách podzim 2014 se na straně 24–25 dočtete spoustu tipů a receptů, jak sušená rajčata popužít.

     
    Máte nějaký dotaz na tento produkt? Neváhejte a zeptejte se nás.
    *
     
     
    *
    Doprava ZDARMA  při objednávce nad 1000,- Kč
    © https://www.pureishi.cz/